Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει και κατηγορίες για αντίσταση και απείθεια, ενώ δεν είχε άδεια οδήγησης και το όχημα που οδηγούσε είχε κλεμμένες πινακίδες.

Στη σύλληψη μετά από περιπετειώδη καταδίωξη ενός 31χρονου προχώρησαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη καθώς όπως διαπιστώθηκε ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό (ύψος Κερδυλλίων) και όταν επιχείρησαν να το σταματήσουν για έλεγχο, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.


Τελικά, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο στην Ασπροβάλτα και προχώρησαν στη σύλληψη του 31χρονου, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση και απείθεια, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και το όχημα της διακίνησης έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν συνολικά τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Πηγή eretikos.gr