Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Ζάκυνθος: Κλείνει ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά με εντολή Χρυσοχοϊδη - Ενισχύεται με αστυνομικούς το νησίΗ αύξηση των κρουσμάτων βίας και παραβατικότητας, καθώς και οι καβγάδες ομάδων μεθυσμένων τουριστών σχεδόν κάθε βράδυ στη Ζάκυνθο αποτέλεσαν τις αφορμές να επιβληθεί απαγόρευση της διέλευσης κυκλοφορίας όλων των οχημάτων (σ.σ. εξαιρούνται τα οχήματα τροφοδοσίας) στο δημοφιλές νησί του Ιονίου, αρχής γενομένης από απόψε Κυριακή.

Στην παραπάνω απόφαση προέβη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, κατόπιν ευρείας σύσκεψης με τοπικούς φορείς και ιδιοκτήτες καταστημάτων της Ζακύνθου,

Στόχος είναι όχι μόνο ο περιορισμός των κρουσμάτων εγκληματικότητας και βίας, αλλά και η τήρηση μεγαλύτερων αποστάσεων μεταξύ των πεζών για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Επιπλέον, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προανήγγειλε την έναρξη 24ωρων περιπολιών στο νησί, πεζών και εποχούμενων, ενώ το τοπικό τμήμα θα ενισχυθεί με 20 επιπλέον αστυνομικούς τόσο από την Αθήνα όσο και από άλλες περιοχές με όχι τόσο έντονο πρόβλημα.


ΠΗΓΗ   bloko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου