Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης

Τελετή Αγιασμού πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, στις Παιδικές Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων για το φετινό καλοκαίρι.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Σώματος, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κουρτέσης.

Την Ηγεσία του Σώματος, καθώς και την αντιπροσωπεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας υποδέχθηκαν ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής του Αρχηγείου και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας ΕΛ.ΑΣ., Ταξίαρχος Δημήτριος Παντελής και η Διευθυντής του Ιδρύματος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνα Κολιώνη, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

Παρέστησαν επίσης ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού, Υποστράτηγος Χρήστος Κονδύλης, ο Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας, ο Προϊστάμενος Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Γεώργιος Καστάνης, καθώς και ο Διευθυντής Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Σταυρακάκης.

Σημειώνεται ότι την τρέχουσα κατασκηνωτική περίοδο στις Παιδικές Εξοχές φιλοξενούνται παιδιά, από όλη την Ελλάδα, αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας (εν ενεργεία και εν αποστρατεία) σε πέντε κατασκηνωτικές περιόδους.

Επίσης, φιλοξενείται μικρός αριθμός παιδιών προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.


Πηγή astynomia.gr