ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς.

 


Με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς συναντήθηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν το σωματείο τους, εστιάζοντας κυρίως στη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στη δημιουργία πρόσβασης (διάνοιξη δρόμου) στην ευρύτερη περιοχή του Τριλόφου, όπου συνεχίζει να υφίσταται η παράνομη υλοτόμηση από Αλβανούς, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί καλύτερη επιτήρηση της περιοχής.

Παράλληλα, ζητήθηκε η συνδρομή της περιφερειακής αρχής στην κάλυψη τυχόν ελλείψεων υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση του έργου τους, καθώς και η δυνατότητα να καλύπτονται από την Π.Ε. Καστοριάς οι απολυμάνσεις των κτιριακών εγκαταστάσεων τους σε: Μεσοποταμία, Άργος Ορεστικό και Κορέστεια, όταν και αν αυτό απαιτηθεί, λόγω συνθηκών covid-19.

O Αντιπεριφερειάρχης υποσχέθηκε να στηρίξει στο μέτρο του δυνατού τα αιτήματά τους, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της δράσης που επιτελούν. Στο τέλος της συνάντησης παραχώρησε 1000 προστατευτικές μάσκες, 900 γάντια μιας χρήσης και αντισηπτικό χεριών από το αποθεματικό της Π.Ε. Καστοριάς.ΠΗΓΗ   fouit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου