Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

«Ισλαμική αστυνομία» στο κέντρο της Αθήνας;


 

Ανησυχία για «Ισλαμική αστυνομία» στο κέντρο της Αθήνας


Η καταγγελία γαι επίθεση σε μουσουλμάνα στην πλατεία Βάθης από την αυτόκλητη “αστυνομία της Σαρίας” προκαλεί έντονη ανησυχία στις Αρχές
Η “αστυνομία της Σαρίας” είναι ένα τρομακτικό φαινόμενο που έχει παρουσία σε πολυπολιτισμικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, κυρίως όμως στο Λονδίνο.
Ενώ το φαινόμενο εντοπίζεται και στο Βούπερταλ της Γερμανίας.
Η επίθεση από μουσουλμάνους στο θρησκευμα σε βάρος γυναίκας μουσουλμάνος η οποία φέρεται να ξυλοκοπήθηκε στην πλατεία Βάθης από ισλαμιστική συμμορία της αυτοαποκαλούμενης “αστυνομίας της Σαρίας”, προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.

Η εγκληματική παρακρατική οργάνωση των ισλαμιστπων, φέρεται να εμφανίζει δραστηριότητα σε περιοχές του κέντρου με παρουσία αλλοδαπών μουσουλμάνων.
Η ανησυχία για τις επίσημες Υπηρεσίες του Κράτους έγκειται στην δημιουργία παρακρατικών μηχανισμών ισλαμιστών στο κέντρο της Αθήνας, σε επιθετικές ενέργειες.


Τον Ιούνιο 2017 είχαμε δημοσιεύσει το παρακάτω ρεπορτάζ, που τότε αρκετοί είχαν χαρακτηρίσει υπερβολικό, αν όχι ξενοφοβικό. Λίγους μήνες μετά, τον Σεπτέμβριο 2017, η Ελληνική Αστυνομία είχε συλλάβει στην περιοχή του Κολιάτσου ομάδα μεταναστών από το Μπαγκλαντές, η οποία ασκούσε τον ρόλο που περιγράφαμε στο ρεπορτάζ: της “ισλαμικής αστυνομίας” ή “αστυνομίας της Σαρία”. Αυτή που ήρθε και πάλι στο προσκήνιο τό (Σάββατο 17-7-21) ρεπορτάζ της εφημερίδα “Τα Νέα”.


ΠΗΓΗ   uniformnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου