Οι ροές δεν έχουν σταματημό από τον Εβρο - Το μήνυμα του προέδρου των συνοριοφυλάκων ...

"Χωρίς σταματημό, τεράστια αύξηση των ροών πλέον. Οι συλλήψεις συνεχίζονται, ο αγώνας μας γίνεται με πολύ μεγάλο κόπο αλλά δυστυχώς μερικοί έχουν μένει στο Έπος των Καστανιών...

Αν δεν παρθούν τολμηρές αποφάσεις για την φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας θα συνεχίζουν να επικρατούν οι εγκληματίες διακινητες..

ΥΓ 1Τουλάχιστον όσοι εκ των Αθηνών κάνετε επίσκεψη στον Έβρο μας μην δηλώνετε ότι ο Έβρος είναι στην καρδιά σας με φωτογραφίες μπροστά από Φράχτες..

ΥΓ 2 Στόλος νέων οχημάτων μετά από πολλά χρόνια ήρθε στις Υπηρεσίες μας αλλά τώρα τα μετακινείτε και αυτά σε αεροδρόμια..."

Αυτά έγραψε ο Πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων στον Εβρο, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Οι ροές δεν έχουν σταματημό, ειδικότερα τώρα που ευνοούν οι συνθήκες καθώς τα νερά του ποταμού βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ οι διακινητές, όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, έχουν ανακαλύψει νέες άκρως επιθετικές μεθόδους προκειμένου να περνούν τους παράνομους μετανάστες από την Τουρκία στον Εβρο.

Πηγή pameevro.gr