Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Χίου συναντήθηκε χθές με τον Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Μετανάστευση και Ασύλου Νότη Μηταράκη Κο Φιλόδωρο Βιτέλα

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Χίου, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει, με την πολιτική αλλά και με την φυσική μας ηγεσία, έτσι ώστε να επικοινωνήσει ζητήματα που άπτονται της εργασίας μας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον κο Βιτέλλα , διευθυντή γραφείου του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Παρουσιάσαμε τα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους συνοριακούς φύλακες με κύριο θέμα αυτό της μονιμοποίησης μας.
Ο επαγγελματισμός και η όρεξη των συναδέλφων που είναι στην πρώτη γραμμή αναγνωρίζεται από την πολιτική και φυσική ηγεσία και επιβραβεύεται καθημερινά. Άλλωστε και ο μειωμένος πλέον αριθμός των εισροών στο νησί , οφείλεται κατ'αποκλειστικότητα σε αυτό .

Τέλος , ο κ. Βιτέλλας, σημείωσε ότι «θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για το έργο που επιτελείτε, προστατεύοντας τα σύνορα της πατρίδας μας. Είμαστε υπόχρεοι απέναντι σας και θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα σας».

Συνάδελφοι...
η συνεχής διεκδίκηση των αιτημάτων μας, η διαφύλαξη των κεκτημένων μας, αλλά και η αποτελεσματική εκπροσωπηση μας, είναι πολύ υψηλά στην ατζέντα της εντολής που μας έχετε αναθέσει.



Από σχετική ανάρτηση του Σωματείου Συνοριακών Φυλάκων Χίου

bordernews.gr