Γ.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας


Συνάντηση υπηρεσιακών παραγόντων της Αλβανικής Αστυνομίας με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας


Στο πλαίσιο της αστυνομικής συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας, χθες (08-07-2021) το πρωί, υπηρεσιακοί παράγοντες της Αλβανικής Αστυνομίας επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης και συναντήθηκαν με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο Θωμά ΝΕΣΤΟΡΑ.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε, πέρα από τον κ. Γενικό, παρέστησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικός Διευθυντής Θωμάς ΖΗΚΑΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Παναγιώτης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ και ο Τμηματάρχης Ασφάλειας και Αλλοδαπών της ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, Αστυνόμος Β΄ Γεώργιος ΝΤΑΝΗΣ.

Από πλευράς Αλβανικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Περιφερειακός Διευθυντής της Αστυνομίας Συνόρων και Μετανάστευσης Κορυτσάς, Chief Commissioner Andon MARKO και ο Προϊστάμενος της Εγκληματολογικής Αστυνομίας Κορυτσάς, Chief Commissioner Ilir PRODA .



bordernews.gr