Συγχαρητήρια στον Δ/ντή της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής
Ταξίαρχο κ. ΔΑΒΑΛΟ Δημήτριο.

Στον Δικό μας Άνθρωπο.



Όταν το Ενδιαφέρον για την Αναβάθμιση μιας Υπηρεσίας είναι διαρκές, δεν σταματά ποτέ , τότε τα μηχανήματα ''παίρνουν φωτιά '' και το Αποτέλεσμα είναι αυτό!!!!!

Όταν η Υποχρέωση της Διοίκησης για αναβάθμιση της Υπηρεσίας που διοικεί, μέσω της καλυτέρευσής των δομών και των συνθηκών εργασίας του προσωπικού, γίνεται με Όραμα , Επαγγελματισμό, Συνέπεια και Αγάπη, τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό.

Εδώ και δύο χρόνια περίπου, με την έλευση του νέου Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής ταξιαρχου κ. ΔΑΒΑΛΟΥ Δημήτριου η Δ/νση εχει αναγεννηθεί.

Δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε, Δημόσια, την αγάπη την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό, τη ανθρωπιά, την αμεσότητα, την απλότητα, τον ενθουσιασμό
και το ΌΡΑΜΑ ,αυτού του Διοικητή για την Υπηρεσία που διοικεί και την συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης και καλυτέρευσής των συνθηκών εργασίας του προσωπικού.

Ένας Αξιωματικός, αισιόδοξος, επιεικής,διορατικος, αλτρουιστης, με ευφράδεια λόγου, ταπεινός και Οξυδερκης.

Το Έργο (εικόνες), είναι ενα μικρό δείγμα, μέσα σε ενα χείμαρρο αλλαγών, αντικαταστασεων, επισκευών, επιδιορθωσεων, που ξεκινούν από το Κεντρικό κτίριο, τα ΠΡΟΚΕΚΑ, εκτός των άλλων με νέα συστήματα καταγραφής και αναγνώρισης κίνησης και συνεχίζονται με αναβαθμίσεις υπηρεσιών με νέα συστήματα, τα τμήματα Αλλοδαπών με την πλέον επιτυχημένη διαχείριση των ευαλωτων ομάδων και την έκδοση ταξιδιωτικών εγγράφων όπως επίσης τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης, με την πλήρες λειτουργία των γραφείων σήμανσης μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος Ε-ΤΑΠ (ηλεκτρονική δακτυλοσκοπηση και φωτογραφία), το οποίο ειναι συνδεδεμένο με την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και δίνει άμεση Εικόνα και με τη λειτουργία γραφείων ανάλυσης πληροφοριών.

Το πιο σημαντικό είναι ότι έφερε νέο Αέρα.

Επιπλέον ο αυξημένος ρόλος τον οποίο καλείται να διαδραματισει η Δ/νση για την Αντιμετώπιση και Διαχείρισή του Μεταναστευτικού , Προσφυγικού ζήτηματος δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμου.

Οι δομές και ο εξοπλισμός πρέπει να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και το προσωπικό ενισχυμένο.

Η αναγνώριση της προσπάθειας ειναι επιβεβλημένη και η στήριξη δεδομένη.







ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΠΟΖΙΑΡΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣΥΦΥ


bordernews.gr