INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση
Τοπική Διοίκηση Ν. Δράμας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η Τ.Δ. Δράμας και το Χαμόγελο του Παιδιού
τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη»



Η Τ.Δ. Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού, τον Δήμο Δράμας, το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας και τη Δ/νση Αστυνομίας Δράμας, τίμησαν την «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη» (Δευτέρα 14 Ιουνίου), πραγματοποιώντας με μεγάλη επιτυχία διήμερη εθελοντική Αιμοδοσία στην πόλη της Δράμας.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση πολιτών, ενώ συγκινητική χαρακτήρισαν τη συμμετοχή των Εθελοντών Αιμοδοτών Αστυνομικών από όλες τις Υπηρεσίες του Νομού Δράμας, που ξεπέρασαν τις 50 φιάλες αίματος, κατά το διήμερο 14 και 15 Ιουνίου 2021, για την ενίσχυση των μειωμένων αποθεμάτων αίματος του Γ.Ν. Δράμας, λόγω της πανδημίας Covid-19.
Η διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε στην Κινητή Μονάδα «Οδυσσέας» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», υπό τον έλεγχο και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Δράμας.

Το Δ.Σ. της Τ.Δ. Δράμας Ευχαριστεί Θερμά όλους τους Αστυνομικούς μέλη της I.P.A. Δράμας που ανταποκρίθηκαν άμεσα και δώσανε εθελοντικά αίμα για τους συμπολίτες μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά ότι ως Αστυνομικοί στεκόμαστε δίπλα στο συνάνθρωπο με Ανιδιοτέλεια, Αγάπη, Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη.
Ως εθελοντές Αστυνομικοί μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ν.Δράμας συμμετέχουμε και στηρίζουμε κάθε δράση αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, αναδεικνύοντας το ανθρώπινο πρόσωπο του σύγχρονου Έλληνα Αστυνομικού.










SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς

H Γεν. Γραμματέας
ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη


ΠΗΓΗ   ipa-gr.org