Αθήνα, 06 Αυγούστου 2021

Αρ. Πρωτ.: 503/2/14



Θέμα: «Αποδεσμεύτηκαν από το Γ.Λ.Κ. οι πόροι για τα οδοιπορικά έξοδα έτους 2020»

Μετά από τις παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας μας προς την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος, σας γνωρίζουμε ότι, χθες, 05-08-2021, αποδεσμεύτηκαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Γ.Λ.Κ.) οι πόροι για την εξόφληση των υπομνημάτων που αφορούν οδοιπορικά έξοδα έτους 2020. Τα σχετικά ποσά, τα οποία βαρύνουν τον προϋπολογισμό του Υπουργείου μας, είναι πλέον στη διάθεση της αρμόδιας Υπηρεσίας και το προσεχές διάστημα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων συναδέλφων μας.

Μια κατάφορη αδικία, η οποία είχε επισημανθεί και στο προσφάτως πραγματοποιηθέν Γενικό μας Συμβούλιο, έρχεται να επιλυθεί, βάζοντας παράλληλα τέλος στην εύλογη αγωνία και αγανάκτηση όσων επλήγησαν από αυτήν την αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Η πολιτεία, όπως διαχρονικά επισημάνεται από την πλευρά μας, δε θα πρέπει να υποτιμά την αξιοπρέπεια κανενός και ειδικά όσων καθημερινά, με κίνδυνο τη ζωή τους, όπως βλέπουμε και αυτές τις τραγικές ημέρες του καύσωνα και των πυρκαγιών, υπηρετούν με αυταπάρνηση τη χώρα και την κοινωνία ολόκληρη.

                          Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
 
                        O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
                ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος           ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος


ΠΗΓΗ   poasy.gr