Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη δύο ατόμων, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη στις 03-08-2021 το μεσημέρι σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών και αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, 49χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια -15- δενδρυλλίων κάνναβης και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, 31 και 45 χρόνων, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν πολύμηνης έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος προμήθευε με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης τον 31χρονο, ο οποίος τις μεταπωλούσε. Επιπρόσθετα προέκυψε ότι, ο 45χρονος είχε προμηθεύσει τον 49χρονο με -35- δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών.

Ακολούθως, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 49χρονου, σε περιοχή των Γρεβενών, καθώς και σε παρακείμενους χώρους αυτής, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω καλλιεργούσε σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο πλησίον της οικίας του, -15- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1 μέτρου και 80 εκατοστών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 15 δενδρύλλια κάνναβης,
  • 1 φορητός Η/Υ,
  • 1 εξωτερική μονάδα Η/Υ,
  • 1 drone με κάμερα,
  • 1 κινητό τηλέφωνο και
  •  σύνεργα ποτίσματος.
Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.

Πηγή greveniotis.gr