Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Πώς μοριοδοτείστε για τις απευθείας προσλήψεις στο ΛιμενικόΠώς μπορείτε να λάβετε άμεσα έως και 70 μόρια παραπάνω στη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά προσλήψεις στο Λιμενικό με απευθείας μοριοδότηση

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε μία νέα προκήρυξη που αφορά την απευθείας κατάταξη, χωρίς διαγωνισμό, στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) συνολικά δεκατριών (13) Αξιωματικών Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών - γυναικών) ειδικότητας Τεχνικού με το βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Οι Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων στο Λιμενικό Σώμα θα γίνει από διπλωματούχους διαφόρων Σχολών Πολυτεχνείων και Τμημάτων Πολυτεχνικών Σχολών Α.Ε.Ι. του Πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή ισοτίμων και αντίστοιχων της ημεδαπής ή αλλοδαπής (δείτε εδώ όλες τις Σχολές), ενώ οι υποψήφιοι θα μοριοδοτηθούν και θα μπουν σε σειρά κατάταξης βάσει των προσόντων τους.

Τα προσόντα που μοριοδοτούνται στην συγκεκριμένη προκήρυξη είναι ο βαθμός του τίτλου σπουδών των υποψηφίων (πολλαπλασιάζεται επί 110), η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (200 μόρια), η κατοχή διδακτορικού διπλώματος (400 μόρια) καθώς και η γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής ή ισπανικής γλώσσας.

Συγκεκριμένα η γνώση της ξένης γλώσσας στην εν λόγω προκήρυξη μοριοδοτείται ως εξής:
Εβδομήντα (70) μόρια για κάθε μία εξ αυτών σε όσους κατέχουν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών που αποδεικνύει την άριστη γνώση (Γ2).
Πενήντα (50) μόρια για κάθε μία εξ αυτών σε όσους κατέχουν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών που αποδεικνύει την πολύ καλή γνώση (Γ1).
Τριάντα (30) μόρια για κάθε μία εξ αυτών σε όσους κατέχουν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών που αποδεικνύει την καλή γνώση (Β2).
Πώς θα λάβετε άμεσα έως 70 μόρια

Διαβάζοντας κανείς την προκήρυξη καταλαβαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να αυξήσει άμεσα τις πιθανότητες του για διορισμό στην εν λόγω προκήρυξη είναι μέσω της πιστοποίησης της ξένης γλώσσας η οποία δίνει στους υποψηφίους έως και 70 μόρια έξτρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις για το Λιμενικό λήγουν στις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Μπορεί όμως κάποιος να λάβει πιστοποίηση ξένης γλώσσας μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία; Η απάντηση είναι ΝΑΙ.

Και αυτό γιατί το ΑΣΕΠ αναγνωρίζει έχει αναγνωρίσει την διαδικασία εξέτασης για την γνώση της αγγλικής γλώσσας από το σπίτι σας όπου μπορείτε να λάβετε την Πιστοποίηση LTE από τον Εκπαιδευτικό οργανισμό GoLearn - Στην Πιστοποίηση που παρέχει το Golearn έχουν εξεταστεί μέσα σε 4 μήνες χιλιάδες πολίτες.

Πλέον, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει άμεσα, να λάβει τη Πιστοποίηση Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ που παρέχει το GoLearn μαζί με ΔΩΡΕΑΝ όλο το υλικό προετοιμασίας (14 ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ!) για να τη χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ να την δώσει εξ αποστάσεως όποτε θέλει αυτός.

Η εν λόγω πιστοποίηση έχει αποκτήσει τεράστια δημοφιλία γιατί είναι η μόνο που είναι αναγνωρισμένη με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε READING - LISTENING. Πλέον αποτελεί τη νο1 επιλογή για μια εύκολη και γρήγορη - ευέλικτη πιστοποίηση Αγγλικών με ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ και Διεθνές κύρος

Μπορείτε να δώσετε όποτε θέλετε μέσω του GoLearn! Τηλεξετάσεις πραγματοποιούνται κάθε μέρα και κάθε ώρα

Ο υποψήφιος απαντώντας σε 56 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών μπορεί να λάβει από το σπίτι του από B2 έως και C2 ΧΩΡΙΣ να εξεταστεί σε έκθεση και προφορικά!

Η πιστοποίηση που προσφέρει το GoLearn μαζί με υλικό προετοιμασίας για αυτήν σας μοριοδοτεί για τον ΑΣΕΠ και το δημόσιο σε όποια προκήρυξη ζητάει Αγγλικά επιπέδου Β1,Β2, Γ1 ή Γ2 'η αλλιώς B1, Β2, C1 ή C2.

Το Golearn είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης αναγνωρισμένο από το υπουργείο Παιδείας που επιμορφώνει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο για τον ΑΣΕΠ και για μοριοδοτήσεις που αφορούν το δημόσιο
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ

Οι LanguageCert Online εξετάσεις του GoLearn με απομακρυσμένη, ζωντανή τηλεπιτήρηση είναι μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους υποψηφίους να κάνουν την εξέτασή τους οποτεδήποτε. Ο υποψήφιος μαθαίνει την βαθμολογία του εκείνη την στιγμή και τα επίσημα αποτελέσματα βγαίνουν σε 2 ημέρες

Το μόνο που χρειάζεται ο υποψήφιος είναι έναν υπολογιστή, web κάμερα και αξιόπιστη σύνδεση στο internet. Ένας εκπαιδευμένος επιτηρητής είναι πάντα online για να καθοδηγεί, να υποστηρίζει και να επιβλέπει τον υποψήφιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου