Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Χειροπέδες σε Ρουμάνο καταζητούμενο για σωματεμπορία

Στα χέρια της Ασφάλειας Σαντορίνης έπεσε καταζητούμενος σωματέμπορος ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια ζούσε ως φυγάς αφού εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα για αδικήματα που είχαν τελεστεί στα Γιάννινα!

Μάλιστα, μετά από μια βόλτα στο νησί των ανέμων όπου αλώνιζε ανενόχλητος, πέρασε με πλοίο στη Σαντορίνη για να συνεχίσει τις διακοπές του όμως χθες και ενώ βρισκόταν στον αερολιμένα του νησιού για να πετάξει στο Βουκουρέστι οι έμπειροι αξιωματικοί τον έκριναν ύποπτο και αφού έβαλαν στο μικροσκόπιο τα στοιχεία του και είδαν οτι ήταν καταζητούμενος του πέρασαν χειροπέδες.

Σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσε από το 2016 ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Ιωαννίνων το οποίο είναι σε ισχύ με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για σωματεμπορία. Ο ίδιος με δυο ακόμη συνεργούς του Έλληνες ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων στα Ιωάννινα κατηγορούνται για μαστροπεία.

Οι δυο συνεργοί του είχαν συλληφθεί όμως ο ίδιος είχε διαφύγει και τα χρόνια που ακολούθησαν είχε βρει καταφύγιο στο Βουκουρέστι.

Στις 9 το πρωί της 20ης Αυγούστου έφθασε με πτήση της Wizz Air στη Μύκονο όπου συνοδευόμενος από μια εντυπωσιακή ξανθιά παρέμεινε τέσσερις ημέρες και διασκέδαζε ανενόχλητος και στη συνέχεια με πλοίο πέρασε στη Σαντορίνη για να συνεχίσει το ταξίδι του.

Την ώρα που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του αερολιμένα τον μπλόκαραν πριν μπει στο αεροπλάνο και οδηγήθηκε στον ανακριτή Νάξου.

Πηγή epiruspost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου