Συνελήφθη, πρωινές ώρες στις 6 Αυγούστου 2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας (Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής), ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό σε δασική έκταση στην περιοχή Μαντρί στο Κρυονέρι, καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών για ναρκωτικά, φωτοβολίδες και βεγγαλικά.

Συγκεκριμένα, εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας εντόπισαν τον ανωτέρω, να κινείται με δίκυκλο σε δύσβατο σημείο της περιοχής Μαντρί στο Κρυονέρι. Κατά την παραμονή του στο σημείο, εκδηλώθηκε νέα εστία πυρκαγιάς, η οποία δεν δικαιολογούνταν από τις επικρατούσες συνθήκες ανέμων και ως εκ τούτου το άτομο υποδείχθηκε σε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.

Από την διενεργηθείσα έρευνα προέκυψε η εμπλοκή του σε ακόμα δύο αναζωπυρώσεις στο νεκροταφείο Κρυονερίου και στο ρέμα στην περιοχή Μαντρί.

Επίσης, κατά την έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σπίρτα, αναπτήρες, προσανάμματα, τσόφλια καρυδιών, που χρησιμοποιούνται ως προσανάμματα, φιδάκι, κροτίδες, ποσότητα κάνναβης, σπόροι και τρίφτης κάνναβης και φορητός υπολογιστής.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή astynomia.gr