Επίσκεψη στον Έβρο πραγματοποίησε την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.


Ο κ.Λαλούσης συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής του Σώματος Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.

Όλοι μαζί επισκέφθηκαν και επιθεώρησαν Μονάδες, Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) και στρατιωτικές εγκαταστάσεις κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων και διαπίστωσαν το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε και την περιοχή των ελληνοβουλγαρικών συνόρων στο Τρίγωνο Ορεστιάδας και συγκεκριμένα το Φυλάκιο 30 στο Ορμένιο. Εκεί όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr, έχουν εγκατασταθεί άνδρες των ειδικών δυνάμεων και έχουν αναλάβει την επιτήρηση της περιοχής ως τους Μεταξάδες του Διδυμοτείχου, για την αποτροπή εισόδου λαθρομεταναστών από την Βουλγαρία που έχουν αυξηθεί τους τελευταίους μήνες.



Πηγή evros-news.gr