Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Ροδόπη: Στον Εισαγγελέα διακινητής που συνελήφθη να μεταφέρει παράνομους μετανάστες

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης οδηγήθηκε ο διακινητής που συνελήφθη να μεταφέρει 4 μη νόμιμους μετανάστες μετά από καταδίωξη. Πρόκειται, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, για την σύλληψη ενός ημεδαπού διακινητή, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες.


Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης, ενώ τη σύλληψη πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με την συνδρομή αστυνομικών της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικές μπάρες, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ακολούθως επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψη. Ο δράστης – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Η σύλληψη σημειώθηκε στις 28-8-2021 το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κήπων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου