ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια το Διοικητικό Συμβούλιο του I.H.A και όλων των μελών του για την πρωτοβουλία τους, την συγκέντρωση χρηματικού ποσού και την χορηγία των πρώτων 85 επιχειρησιακών στολών προς τα μέλη μας, συνοριακούς φύλακες, που αποτελούν χρήσιμα ειδή για την εκπλήρωση της αποστολής μας. 

Επίσης, ευχαριστούμε το μέλος του I.H.A. τον κ. Κωνσταντίνο Καραΐσκο για την μεσολάβηση στην συμμετοχή-ομιλία του Προέδρου μας κ. Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά σε διάλεξη του I.H.A. που είχε ως αποτέλεσμα την ανωτέρω ευγενική και γενναιόδωρη πρωτοβουλία.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιέπαινης πράξης σας, που μας τιμά ιδιαίτερα και αποδεικνύει την αλληλεγγύη και την πραγματική αναγνώριση του αγώνα που δίνουμε καθημερινά στην πρώτη γραμμή, στην φύλαξη των συνόρων μας. Ως αποδέκτες της έμπρακτης στήριξης των Συνελλήνων εκφράζουμε την συγκίνησή μας και τους διαβεβαιώνουμε πως ο Έβρος θα συνεχίσει να αντέχει.

Οι πρώτες 85 επιχειρησιακές στολές παραδόθηκαν στους συναδέλφους μας και ελπίζουμε στην συνέχιση της προσφοράς κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να καλυφθεί το σύνολο των Συνοριακών Φυλάκων.



bordernews.gr