Εντοπίστηκαν σε δασική οδό του Έβρου – Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί


Με λεωφορείο δημόσιας χρήσης σκόπευαν τρεις ημεδαπό διακινητές να μεταφέρουν 30 συνολικά παράνομους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (9/9) σε δασική οδό του Έβρου, όπου εντοπίστηκαν οι διακινητές και οι μετανάστες από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Οι δύο εκ των τριών δραστών επιχείρησαν μάλιστα να διαφύγουν πεζοί, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς αντιστεκόμενοι κατά τη σύλληψη.

Σε μια άλλη περίπτωση, το πρωί της Πέμπτης, στην Εγνατία οδό στο ύψος του οικισμού Νίψας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών ένας αλλοδαπός διακινητής, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι το παραπάνω όχημα δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε πινακίδες κυκλοφορίας. Επιπλέον ο οδηγός – διακινητής στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ένα (1) Δ.Χ. λεωφορείο και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση και για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.


ΠΗΓΗ   fonirodopis.gr