Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Τ. Θεοδωρικάκος: Η πρώτη του ανάρτηση ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη - «Δέσμευση να κάνουμε τα πάντα για την ασφάλεια όλων»

Με μία ανάρτηση στο Facebook, ο Τάκης Θεοδωρικάκος σχολιάζει την υπουργοποίησή του και την ανάληψη του χαρτοφυλακίου Προστασίας του Πολίτη.

Ο νέος υπουργός που διαδέχεται τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και τονίζει πως «δέσμευση μας να κάνουμε τα πάντα, για την ασφάλεια όλων των πολιτών, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις και με σεβασμό στην δημοκρατική νομιμότητα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:
Καλημέρα, καλό μήνα,

Μια νέα αποστολή ξεκίνησε με την ανάληψη των πολύ σημαντικών καθηκόντων του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη. Δέσμευση μας να κάνουμε τα πάντα, για την ασφάλεια όλων των πολιτών, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις και με σεβασμό στην δημοκρατική νομιμότητα.

Στηρίζουμε ολόπλευρα τους άνδρες και τις γυναίκες, που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία, την πυροσβεστική και την πολιτική προστασία. Τους ανθρώπους, που εργάζονται νύχτα και μέρα για την προστασία όλων και την αντιμετώπιση κάθε απειλής ενάντια στη ζωή και την περιουσία των πολιτών. Με ενότητα, σχέδιο, αλληλεγγύη και σκληρή δουλειά, δίνουμε τη μάχη για να νιώθουν και να είναι ασφαλείς οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας!
Πηγή real.gr

1 σχόλια:

Σαν υπουργός ο μόνος τρόπος να βοηθήσετε τους Έλληνες είναι να πάρετε όλους τους αστυνομικούς από αυτούς τους κοπριτες που μας κυβερνάνε και είναι στη Βουλή και να τους βάλετε έξω στο δρόμο να προστατεύουν τον λαό και όχι αυτούς τους κοπριτες και το λέω ανηχτα ότι είναι κοπριτες γιατί εδώ έχουμε.ολους τους λαθροησβολης και βιάζουν σκωτονουν και ο κόσμος φοβάται να βγει από το σπίτι του και αυτή η κοπριτες εχουν από 100 αστυνομικούς να τους φιλάνε ποιος ο λόγος να φιλάνε αυτούς τους κοπριτες η αστυνομική εμείς δεν θέλουμε προστασία

Δημοσίευση σχολίου