Περίπου 62 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν στο πλαίσιο επιχείρησης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας σε παρέβρια περιοχή του Έβρου


Για την υπόθεση συνελήφθη ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία

Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (23-9-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε παρέβρια περιοχή των Ψαθάδων Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας εντόπισαν και κατέσχεσαν περίπου 62 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθη ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν από κοινού με άλλους δύο συνεργούς του οι οποίοι διέφυγαν τη σύλληψη, να μεταφέρουν με τη χρήση βάρκας μέσω του ποταμού Έβρου, από την Τουρκία στην Ελληνική Επικράτεια, δεκαέξι (16) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 61.840 γραμμαρίων.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, 1 πλαστική βάρκα, 1 κουπί και 2 κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.


ΠΗΓΗ   thrakinea.gr