Τον Έβρο θα επισκεφθεί τις προσεχείς ημέρες ο νέος υπουργός προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος 

Την πρώτη του επίσκεψη στον Έβρο από το νέο του πόστο ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα πραγματοποιήσει αυτήν την εβδομάδα ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

 Την είδηση έκανε γνωστή σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς μιλώντας σήμερα στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Εντός τόπου και χρόνου”. 

Ο κ. Γιαλαμάς άλλωστε συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη, ο οποίος βρέθηκε στην Θράκη, και του έθεσε ζητήματα που απασχολούν τους συνοριοφύλακες του Έβρου, ζητήματα που επιθυμεί να γνωστοποιήσει και στον νέο υπουργό κατά την επισκεψή του. 

Μεταξύ αυτών και το θέμα της νέας προκήρυξης για 250 συνοριακούς φυλακές, η οποία έχει ήδη υπογραφεί από το αρχηγείο της Αστυνομίας και αναμένεται η υπουργική έγκριση για την δημοσίευση της. Η υπουργική επίσκεψη στον Έβρο αναμένεται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, Πέμπτη 7 ή Παρασκευή 8 Οκτωβρίου. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα μέρη στα οποία θα βρεθεί ο κ. Θεοδωρικάκος ή οι λόγοι της επίσκεψης ωστόσο θεωρείται πιθανότερο η παρουσία του υπουργού στην περιοχή να έχει σκοπό την γνωριμία με τα στελέχη και την ενημέρωση του για την κατάσταση στα σύνορα. Λεπτομέρειες για την επίσκεψη του κ. Θεοδωρικάκου αναμένεται να ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Πηγή radioevros.gr