Σοβαρός επεισόδιο με ξυλοδαρμό Αστυνομικού, από αλλοδαπούς, προκάλεσε κινητοποίηση πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης και τη σύλληψη του δράστη, με τον ένστολο τραυματία να έχει μεταβεί στο Νοσοκομείο

Ο 43χρονος Αστυνομικός, οδηγός υπηρεσιακού λεωφορείου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, στάθμευσε (07/10-12.30) σε κεντρικό σημείο στα Πατήσια, για να παραλάβει άτομα από Δομή Φιλοξενίας.

Όπως διακρίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες της επιχείρησης, ο 47χρονος Σύρος (με το κόκκινο φουτερ) εργαζόμενος σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης οχημάτων, ενοχλημένος απευθύνθηκε σε έντονο ύφος αρχικά στον οδηγό – αστυνομικό του υπηρεσιακού λεωφορείου, καθώς παρεμπόδιζε την πρόσβαση στη επιχείρηση. Στη συνέχεια διακρίνεται να έχει φραστική αντιπαράθεση με τον Αστυνομικό και του επιτίθεται με ξύλινο δοκάρι. Ενώ δύο ακόμα άνδρες προσέτρεξαν σε υποστήριξη του Σύρου και γρονθοκόπησαν τον οδηγό του υπηρεσιακού λεωφορείου της ΕΛΑΣ.

Περίοικοι ενημέρωσαν την Άμεση Δράση, και πληρώματα μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 47χρονο Σύρο, ενώ ο αστυνομικός οδηγός του λεωφορείου, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στο μάτι μετέβη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Αφού εξετάστηκε έλαβε εξιτήριο και αποχώρησε .

Για το συμβάν έχει διαταχθεί έρευνα, ενώ το βιντεοληπτικό υλικό περιλαμβάνεται στη δικογραφία.
Πηγή nantiareport.gr .