Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΒ, εκδήλωση βράβευσης λιμενικών που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κι Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, ο Διοικητής της 4Ης ΠΕΔΙΛΣ Χρ. Κανάκης, η Λιμενάρχης του Κ.Λ. Βόλου Βασιλική Κωνσταντά, καθώς και στελέχη του Λιμενικού της 4ης ΠΕΔΙΛΣ.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΟΛ Κων. Κυράνης “η σημερινή εκδήλωση γίνεται από την ΠΟΛ και βραβεύονται συνάδελφοι που υπηρετούν στα επιχειρησιακά μέσα του Λιμενικού Σώματα, τα πληρώματα και τις ειδικές ομάδες και συγκεκριμένα η ομάδα του κλιμακίου ειδικών αποστολών και τα ΠΟΔΙΝ του Κ.Λ. Βόλου. Επίσης, βραβεύονται συνάδελφοι που συνέδραμαν σε επιχείρηση διάσωσης κι απεγκλωβισμού συνανθρώπων μας κατά τη διάρκειας των πυρκαγιών στην Εύβοια”.

Βραβεύτηκαν περίπου 50 άτομα, ενώ από την πλευρά του ο Διοικητής της 4Ης ΠΕΔΙΛΣ Χρ. Κανάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “αυτά τα στελέχη είναι στελέχη των Λιμενικών Αρχών της 4Ης ΠΕΔΙΛΣ στελέχη και πληρώματα που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό επί έξι και πλέον ημέρες νυχθημερόν στο καθήκον για να προσφέρουν όποια καλύτερη βοήθεια στους πολίτες στη Β. Εύβοια Βιώσαμε τον πόνο, τη θλίψη, την αγωνία των ανθρώπων αυτών, αλλά και την αγαλλίαση των πολιτών όταν βλέπανε τους λιμενικούς Μέσα από υπεράνθρωπες προσπάθειες διασώθηκαν 3.000 άνθρωποι με ασφάλεια Η πολιτική ηγεσία τους τίμησε κι ήρθε κι η σειρά των συνδικαλιστικών οργανώσεων να κάνουν το χρέος τους”.

Δείτε εικόνες


Πηγή e-thessalia.gr