Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Συνάντηση της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου με φορείς της Θρησκευτικής, Πολιτικής, και Φυσικής Ηγεσίας Νοτίου Αιγαίου (fotos)

 


Ολοκληρώθηκε το διήμερο επισκέψεων του Προεδρείου της «Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου» απαρτιζόμενο από τον Πρόεδρο Παπαβασιλείου Κωνσταντίνο & τον Οργανωτικό Γραμματέα Ρώτα Ιωάννη στα νησιά Ρόδο & Σύμη!Τα μέλη του Δ.Σ. είχαν την ευχέρεια να συναντηθούν στην Ρόδο με τον Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Α/Δ ΚΑΛΗΩΡΑΚΗ Μιχαήλ, όσο και με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη αρμόδιο για θέματα πολιτικής προστασίας κ.Χρήστο Ευστρατίου & τους ευχαριστούμε για την στήριξη τους στον αδιάκοπο αγώνα των Συνοριακών Φυλάκων.

Την δεύτερη ημέρα τα μέλη του Δ.Σ. επισκέφτηκαν την πανέμορφη Σύμη, όπου έλαβαν τις πατρικές ευχές του Κωακής καταγωγής Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύμης, Τήλου, Χάλκης & Καστελλορίζου κ.Χρυσοστόμου Β’. Έπειτα, συναντήθηκαν με τους Συναδέλφους Συνοριακούς Φύλακες που υπηρετούν στο Α.Τ. Σύμης όπου αντάλλαξαν απόψεις & συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Διοικήτρια του οικείου Α.Τ. Υπ/Β’ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ Ιωάννα για θέματα που αφορούν τους Συνοριακούς Φύλακες!
bordernews.gr 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου