Ένας 25χρονος ελληνικής καταγωγής και ένας 27χρονος αλλοδαπός

Χειροπέδες πέρασαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης σε δύο άτομα, έναν 25χρονο ελληνικής καταγωγής και ένας 27χρονο αλλοδαπό, για παράνομη μεταφορά τριών αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, μετά από στοχευμένους αστυνομικούς ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης , Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.
Έπειτα, το όχημα ακινητοποιήθηκε από τα στελέχη των Ο.Π.Κ.Ε και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι, ο 25χρονος Έλληνας ως οδηγός του οχήματος, μετέφερε παράνομα από κοινού με τον 27χρονο αλλοδαπό, έναντι χρηματικής αμοιβής, τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 21, 24 και 25 ετών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα και 3 κάρτες SIM.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας, ενώ οι δύο συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Πηγή politic.gr