Σουφλί, 08.08.2021

Αριθμ. Πρωτ.: 20/2021



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Η Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. στο πλευρό του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης


Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιεί η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφτηκε το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης. Εκεί, μας υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Βαφέας Γεώργιος μαζί με μέλη του προσωπικού που προσφέρουν εργασία στο χώρο. Με μεγάλη προσήλωση και ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τη λεπτομερή ενημέρωση για τις κοινωνικές υπηρεσίες και το Θεάρεστο έργο που προσφέρει η συγκεκριμένη δομή.

Από την πλευρά μας και θέλοντας να δώσουμε το μήνυμα ότι τα μέλη της Ένωσής μας νοιάζονται διαχρονικά τόσο για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές των Παιδικών Χωριών SOS όσο και για τους εργαζόμενους και τους εθελοντές που προσφέρουν καθημερινά σημαντικό έργο, παραδώσαμε δωροεπιταγές αξίας 150,00 ευρώ για αγορά τροφίμων.

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη από όλους τους παρευρισκόμενους, αισθανθήκαμε πως αποτελούμε και εμείς μέλη αυτής της οικογένειας. Υποσχεθήκαμε πως θα είμαστε κοντά στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης. Ευχόμαστε από καρδιάς, όλα τα παιδιά του κόσμου να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον γεμάτο από αγάπη, στοργή κι ευτυχία.


bordernews.gr