Την απόφαση για αποφυλάκιση του «Ινδιάνου» αμφισβήτησε ανοιχτά,
με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος των ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας.

Πολλά ήταν τα κενά, που υπήρχαν από την πρώτη στιγμή στην υπόθεση της σύλληψης του «Ινδιάνου», για την επίθεση του σε ειδικό φρουρό στα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στην Νέα Σμύρνη.

Πόσο μάλλον από την στιγμή, που ο κατηγορούμενος εμφανιζόταν σε βίντεο την ώρα των επεισοδίων, να παίζει μπάσκετ στην Ελευσίνα. Έπειτα από 7 μήνες, μετά και την σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελίας Αθηνών, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών αποφάσισε την αποφυλάκισή του λέγοντας πως η σύλληψή του βασίστηκε σε αμφισβητούμενη κατάθεση «αυτόπτη μάρτυρα με τον οποίο ο συλληφθείς είχε ενδοοικογενειακές προστιβές.

Την εξέλιξη αυτή, δεν ήταν και με τόσο καλό μάτι στην ΕΛ.ΑΣ.αν κρίνει κάποιος και τα όσα είπε μιλώντας στο Star ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας, ο οποίος την αμφισβήτησε ανοιχτά. «Κεραυνός εν αιθρία. Και δεν ξέρω πόσο εύκολα ένας «ινδιάνος» ή οποιοσδήποτε πολίτης να απεμπλακεί από κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας έχοντας ένα άλοθι ή οποιοσδήποτε άλλους ισχυρισμούς. Μετά από αυτή την εξέλιξη φαίνεται εκφεύγει η σύλληψη από την αστυνομία ενός ανθρώπου που αποπειράθηκε να σκοτώσει αστυνομικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

Πηγή sdna.gr