Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες κατασχεθέντων αντικειμένων καθώς και τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών (3) αλλοδαπών, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε συστηματικά κλοπές από οικίες και οι οποίοι συνελήφθησαν την 16-11-2021 από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής 

Πρόκειται για τους :

1. (επ.) KURCKHALIQ ή KURTSKHALIA (ον.) TEIMURAZ του TOGO και της LAMARA , γεν.21/12/1972 ή 22/03/1971 στην Γεωργία

2. (επ.) ALMIDZE ή ALHIDZE ή ALXIDZE (ον.) REMI ή REMIKO του VALERI ή VELERI ή BALERI και της TAMARA , γεν.1971 στην Γεωργία,

3. (επ.) APIRCIOAIE ή APICIQAE ή APARCIOAE ή LLAPA ή LAPA ή DUMITRAS (ον.) FLORENTIN - CONSTANTIN ή FLOREDIU - CONSTANTIN ή JORGO του VICTOR ή SPIRO και της LUCIA ή LEFTERIA ή ELEFTERIA , γεν.9/5/1969 ή 9/5/1970 στην Ρουμανία ή Αλβανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινική αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 18-5-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Πηγή astynomia.gr