Η τραγωδία της Ελλάδας: Βίντεο αποτυπώνει μία Σομαλή «πρόσφυγα» να απευθύνεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και να ζητά «χρήματα και δωρεάν σπίτι στην Αθήνα»!

Δηλαδή ζητά από τους Έλληνες πολίτες να πληρώσουν την μόνιμη εγκατάστασή της στην χώρα, όταν οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνόπουλα έχουν μείνει στο δρόμο και έχασαν τα σπίτια τους, αφού απολύθηκαν οι δανειολήπτες από την εργασία τους λόγω Μνημονίων και δεν είχαν να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων!

Τα σπίτια αυτά, τώρα οι τράπεζες τα διαθέτουν σε πολλές περιπτώσεις σε ΜΚΟ, οι οποίες πληρώνουν την διαμονή των αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Οι ίδιες οι τράπεζες πιέζουν την κυβέρνηση να αγοράσει τα σπίτια αυτά που ανήκαν σε Έλληνες για να στεγαστούν οι αλλοδαποί!

Το βίντεο είναι από την χθεσινή διαδήλωση που έγινε από αλλοδαπούς έξω από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας στον Ελαιώνα.

Οι μουσουλμάνοι ζητούν να επιταχυνθούν οι διαδικασίες χορήγησης ασύλου αλλά και χρήματα τα οποία υποτίθεται ότι δίνει ο Ο.Η.Ε. στην κυβέρνηση για να τους «ταΐζει».

Η αλλοδαπή λέει στο βίντεο: «Μητσοτάκη δώσε μας τα λεφτά μας. Αν θέλουν να φύγουμε από τον Ελαιώνα να μας δώσουν σπίτι στην Αθήνα».

Φυσικά στο πλευρό των αλλοδαπών βρίσκονται και μέλη του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας που υποστηρίζουν πως οι αιτούντες άσυλο πρέπει να παραμείνουν στον Ελαιώνα.

«Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας έχει λάβει την απόφαση πως οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι και πως μπορούν να μείνουν στην πόλη. Με την απαραίτητη χρηματοδότηση μπορούν να φτιαχτούν οι κατάλληλες δομές. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο ή που δουλεύουν στο κέντρο. Η απόφαση που ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη περί κλεισίματος στο τέλος του έτους δεν κινείται προς την σωστή κατεύθυνση. Οι μετανάστες δεν έχουν που να πάνε» υποστηρίζει ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Πέτρος Κωνσταντίνου.
Πηγή weeklynews.gr