Την Πέμπτη 25/11/2021, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. ΣΤΑΝΤΖΟ Γεώργιο παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ Γεώργιου στο Δημαρχειακό Μέγαρο Βαθέως Σάμου, στα πλαίσια γνωριμίας με την Διοίκηση της νεοσύστατης Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Σάμου, αλλά και ενημέρωσης του για το έργο των Συνοριακών Φυλάκων στο νησί μας.


Το θέμα συζήτησης αποτέλεσε το φλέγον ζήτημα του μεταναστευτικού και ο σημαντικός ρόλος μας στην διαχείριση αυτού, καθώς η φύλαξη στην ΚΕΔ Σάμου πραγματοποιείται στο μεγαλύτερο ποσοστό από Συνοριακούς Φύλακες. Επιπρόσθετα έγινε εκτενής αναφορά στο κομμάτι που αφορά την επιτήρηση των συνόρων μας και στο δύσκολο αυτό έργο, όπου σε μικρό χρονικό διάστημα έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε σε συνεργασία με λοιπούς φορείς.

Από μεριά του ο κ. Δήμαρχος, έδειξε σαφές ενδιαφέρον στα θέματα που συζητήθηκαν, αναγνωρίζοντας παράλληλα την σπουδαιότητα του έργου των Συνοριακών Φυλάκων, τόσο στην διαχείριση της μετανάστευσης, όσο και στην επιτήρηση των συνόρων της πατρίδας μας, διαβεβαιώνοντας μας, για μια αγαστή συνεργασία με την Ένωση μας, καθώς και για κοινές εθελοντικές δράσεις. Εμείς, στο τέλος της μεταξύ μας συζήτησης, τον ευχαριστήσαμε για την φιλοξενία και του ευχηθήκαμε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που επιτελεί βρισκόμενος πάντοτε δίπλα στην κοινωνία της Σάμου.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ          ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ


bordernews.gr