Τρεις διακινούμενοι και διακινητής, καθώς τραυματίσθηκαν


Συνελήφθη τη Δευτέρα 08/11 από αστυνομικούς της Διευθύνσεως Ροδόπης αλλοδαπός διακινητής που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην επαρχιακή οδό Ανθοχωρίου – Θρυλορίου Ροδόπης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε θαμνώδη έκταση, προκαλώντας φθορές σε πινακίδα σήμανσης, ενώ ο οδηγός - διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Από το τροχαίο τραυματίσθηκαν τρεις διακινούμενοι, οι οποίοι μαζί με τον διακινητή μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κομοτηνής. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το παραπάνω όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 26/10/2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Πηγή xronos.gr