Σήμερα το ΔΣ της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Κορίνθου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κύριο Δήμα Χρίστο.


Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις συμβάσεις των Συνοριακών Φυλάκων και την προοπτική μονιμότερου εργασιακού περιβαλλοντος στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ., την ενίσχυση προσωπικού και μέσων στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. της Κορίνθου και λειτουργικά θέματα της δομής όπου υπηρετεί όλο το προσωπικο των Συνοριακών Φυλάκων.

Από την μεριά του ο Υφυπουργός, έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που του καταθέσαμε αντιλαμβανόμενος την αναγκαιότητα το προσωπικό αυτό να λειτουργήσει ισάξια και με μονιμότερες συνθήκες στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας. Εξάλλου οι συνοριακοί φύλακες εδώ και ένα χρόνο έχουν αποδείξει πως μπορουν να τα καταφέρουν τόσο στη διαχείριση των δομών όσο όμως και στη συνοριακή φυλαξη και διαχείριση του μεταναστευτικού γενικότερα.

Η Ένωση μας, θα επιμείνει στην ενημέρωση τόσο των θεσμικών μας ζητημάτων όσο και των προβλημάτων που μας απασχολούν σε κάθε θεσμικό παράγοντα ώστε εξευρεθούν λύσεις.

Για την ενημέρωση σας


bordernews.gr