ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Σκύλος γαβγίζει και «προδίδει» μετανάστες που ταξιδεύουν κάτω από φορτηγό στην Εγνατία – Δείτε το βίντεο


Βρίσκονταν αγκιστρωμένοι κάτω από τη νταλίκα

Ένας σκύλος γαβγίζει προς την νταλίκα που έχει σταματήσει σε βενζινάδικο στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Βέροιας. Απορημένος ο υπάλληλος πλησιάζει το όχημα, ενώ ο σκύλος συνεχίζει να γαβγίζει. Κάποια στιγμή, δύο μετανάστες που ήταν αγκιστρωμένοι κάτω από το φορτηγό, ταξιδεύοντας με κίνδυνο τη ζωή τους, βγαίνουν και αρχίζουν να τρέχουν.

«Το σκυλί κατευθύνθηκε προς το φορτηγό και άρχισε να γαβγίζει έντονα. Αυτό μας ανησύχησε όλους και πλησιάσαμε προς το φορτηγό», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου στην ΕΡΤ.

«Ξαφνικά αντιληφθήκαμε δύο ανθρώπους κάτω από το φορτηγό να βγαίνουν τρέχοντας. Οι άνθρωποι αυτοί κατευθύνθηκαν προς το βουνό που έχουμε απέναντι», σημείωσε η ίδια.

Οδηγός φορτηγού δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ πως «ανεβαίνουν στα φορτηγά, κρύβονται, τους κυνηγάνε, δημιουργούν πρόβλημα και σε εμάς γιατί είναι παράνομο, μας πιάνουν και δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν τους βάζουμε εμείς μέσα.

Είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις όπου μετανάστες ρισκάρουν τη ζωή τους για να φτάσουν στο εσωτερικό της χώρας μας. Σήμερα το πρωί, ένα σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (στο ύψος του κόμβου Ιάσμου). Το όχημα που μετέφερε παράτυπους μετανάστες και εξετράπη της πορείας, οδηγώντας στο θάνατο 8 άτομα.


ΠΗΓΗ   newsbeast.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου