Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Ανάρμοστη και ανήθικη συμπεριφορά ομάδας μεταναστών στην πλατεία των Φιλιατρών (fotos)


“Ανάρμοστη και ανήθικη συμπεριφορά ομάδας μεταναστών στην πλατεία των Φιλιατρών” καταγγέλλει ο Λεβεντάκης

Την “ανάρμοστη και ανήθικη συμπεριφορά, μιας ομάδας μεταναστών, στην κεντρική πλατεία της πόλης των Φιλιατρών” καταγγέλλει ο Δήμαρχος Τριφυλίας με ανακοίνωσή του στη σελίδα της ΑΝΟΔΟΣ στο Facebook, καλώντας τους βουλευτές του νομού να πάρουν θέση και να φροντίσουν γι’ αυτή την πόλη που κινδυνεύει, δίχως αστυνόμευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ S.O.S.”

Αισθήματα θυμού, αγανάκτησης και αποτροπιασμού, είναι εκείνα που με κατακλύζουν, εξαιτίας της σημερινής ανάρμοστης και ανήθικης συμπεριφοράς, μιας ομάδας μεταναστών, στην κεντρική πλατεία της πόλης των Φιλιατρών και συγκεκριμένα στο Ηρώο.

Δείτε προσεκτικά, στην πρώτη φωτογραφία, ποια “ανάγκη” του ικανοποιεί, ο εν λόγω “κύριος” στο Μνημείο των Πεσόντων και θα καταλάβετε και το μέγεθος της απρέπειας.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς αυτό το αίσχος και τη βεβήλωση ενός ιερού χώρου, από ανθρώπους που απέδειξαν, με τον πιο ανήθικο τρόπο, ότι δε σέβονται τα ιερά και όσιά μας.
Και δεν είναι η πρώτη φορά…
Τις προάλλες, θυμάστε όλοι πως, κάποιοι από αυτούς, προσπάθησαν να κατεβάσουν, από το ίδιο σημείο, και το σύμβολο της πατρίδας μας, την Ελληνική Σημαία.
Παράλληλα, σήμερα προέβησαν και σε μια σειρά από άλλες υλικές καταστροφές (μεταξύ των οποίων άνοιγμα καφαο, για τη φόρτιση κινητών τηλεφώνων), εντός του χώρου της πλατείας.
Και ό,τι άφησαν πίσω τους, είναι καλώδια (ακόμα και ρεύματος) αφημένα κυριολεκτικά στην τύχη τους, με ό,τι κίνδυνο αυτό ελλοχεύει, κυρίως για τα μικρά παιδιά.

Άλλωστε, το φωτογραφικό υλικό αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Καθημερινά, γινόμαστε αποδέκτες παρόμοιων συμπεριφορών, με την κατάσταση να έχει ξεφύγει και να έχει φτάσει στο απροχώρητο, όσον αφορά στα κρούσματα παραβατικότητας, στην πόλη των Φιλιατρών.
Και είναι δεκάδες οι καταγγελίες, προς εμένα, από αγανακτισμένους πολίτες, οι οποίοι παρακαλούν για βοήθεια.
Για το λόγο αυτό, ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ να αφουγκραστείτε τα προβλήματά μας, να πάρετε θέση, σε όλο αυτό που συμβαίνει, και να φροντίσετε γι’ αυτή την πόλη που κινδυνεύει, δίχως αστυνόμευση.
Κρίνεται επιτακτική και άμεση η συνάντηση, όλων μας, με τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, προκειμένου να δεσμευτεί για την εξεύρεση λύσης και ΑΜΕΣΑ.

Γιατί, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…

Η υπομονή μας τελείωσε και το ποτήρι ξεχείλισε, μετά και τα σημερινά ντροπιαστικά γεγονότα.
Κανένας κάτοικος, αυτής της πόλης, δεν αισθάνεται πια ασφαλής.
Ο φόβος περισσεύει…
Οι γονείς, φοβούνται να πάνε τα παιδιά τους στην παιδική χαρά, για να παίξουν.
Οι έφηβοι, φοβούνται να κυκλοφορήσουν τις βραδινές ώρες στην πλατεία και τους γύρω δρόμους.
Και γιατί, μια πόλη που ζει υπό το καθεστώς του φόβου και της ανασφάλειας.
Ουσιαστικά, ΔΕΝ ΖΕΙ…
Κι εμείς, κύριε υπουργέ και κύριοι βουλευτές, θέλουμε τις ζωές και την καθημερινότητά μας πίσω!
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 28-11-2021

Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου