Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Αλεξανδρούπολη: Έκαναν 13 κλοπές σε σπίτια σε μόλις… δύο ημέρες


Σπείρα ληστών που έκλεβε από σπίτια εξιχνίασε η αστυνομία στην Αλεξανδρούπολη. Οι δράστες μάλιστα έκαναν 13 κλοπές σε μόλις δύο ημέρες.


Όπως αναφέρει η αστυνομία: “Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δεκατέσσερις (14) κλοπές από οικίες, δεκατρείς (13) τετελεσμένες και μία (1) απόπειρα, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 22-10-2021 έως 23-12-2021, εκ των οποίων οι δεκατρείς στην Αλεξανδρούπολη και η μία στην Κομοτηνή.

Συνελήφθησαν προχθές (24-12-2021) το πρωί, τρεις ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης (συμμορία), για διακεκριμένες κλοπές και για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί εθνικού τελωνειακού κώδικα, κατά περίπτωση.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα αποκαλύφθηκε η διαρκής δράση των συλληφθέντων που διέπρατταν συστηματικά κλοπές από οικίες, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, χρυσαφικά – κοσμήματα και οποιοδήποτε αντικείμενο με σκοπό την μεταπώλησή τους.

Συγκεκριμένα, έπειτα από σχετικές καταγγελίες κλοπών από δύο οικίες στην Αλεξανδρούπολη, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι βραδινές ώρες της 23-12-2021, εισήλθαν σε δύο οικίες στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους διάφορα χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα.”


ΠΗΓΗ thestival.gr

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου