Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Συνελήφθησαν 4 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν στις 5-12-2021 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τέσσερις (4) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί, στην παλαιά Εθνική οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να οδηγούν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα συνολικά οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του ενός διακινητή, προέκυψε ότι εκκρεμούσε ένα Ένταλμα Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Κρωβύλης – Μαρώνειας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι το παραπάνω όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή την 28-11-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Πηγή evros24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου