Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Η καραντίνα της φρίκης: Βίαζαν ομαδικά δέκα ανήλικες κάθε μέρα τα μεσάνυχτα

Βρέθηκαν στην Ιταλία για μια καλύτερη ζωή, ωστόσο έζησαν τον χειρότερο εφιάλτη.
Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Ιταλίας η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών σε κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Σικελία.
Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έξι Αιγύπτιους, μεταξύ των οποίων πέντε αγόρια, για τον ομαδικό βιασμό δέκα ανήλικων κοριτσιών, επί καθημερινής βάσης, ενώ βρίσκονταν σε καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Τα ανήλικα θύματα έχουν καταγωγή κυρίως από την Αίγυπτο και την Τυνησία, ενώ μόνο ένας από τους συλληφθέντες είναι άνω των 18 ετών. Όλοι τους κρατούνται ως ύποπτοι για απαγωγή και βιασμό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι πέντε φερόμενοι ως δράστες πραγματοποιούσαν καθημερινά, γύρω στα μεσάνυχτα, έφοδο στους χώρους που βρίσκονταν τα άτυχα κορίτσια στο Villa Sikania Center, ικανοποιώντας τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις τους.

Στη συνέχεια απειλούσαν τα θύματά τους ότι θα τους έκαναν κακό αν αποκάλυπταν τον εφιάλτη που ζούσαν.

Η αστυνομία της γείτονος συνεχίζει πάντως την έρευνα για τον εντοπισμό άλλων πιθανών υπόπτων μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης, σημειώνοντας ότι θα μπορούσαν να προκύψουν και «άλλα περιστατικά σεξουαλικής βίας ή εγκλημάτων κατά της προσωπικής ελευθερίας και ιδιοκτησίας».
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η Villa Sikania διοικείται από ιδιωτικό οργανισμό, ενώ χρησιμοποιείται ως κέντρο μεταναστών εδώ και πολλά χρόνια. Δεν έχουν λείψει τα επεισόδια κατά καιρούς, ενώ, όπως αναφέρει η La Stampa, πολλές φορές έχουν καταγγελθεί στις Αρχές περιστατικά μ
ε μετανάστες που δραπετεύουν από εκεί και πραγματοποιούν σεξουαλικές επιθέσεις.

Πηγή sputniknews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου