Αστυνομία / Φωτογραφία: Eurokinissi

Ένας 40χρονος Έλληνας, υπεύθυνος ασφαλείας της Ισραηλινής κοινότητας στην Αθήνα, έπεσε θύμα διάρρηξης χθες (18/12) τα ξημερώματα


Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Έλληνας υπεύθυνος ασφαλείας της Ισραηλινής κοινότητας στην Αθήνα, τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/12).

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δράστες «τρύπωσαν» στο διαμέρισμά του στον Άγιο Νικόλαο, και εκτός από χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, του άρπαξαν και το όπλο του, το οποίο κατείχε νόμιμα.

Οι κλέφτες
όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας, ανέβηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας και στη συνέχεια καταρριχήθηκαν στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου. Με διαρρηκτικά εργαλεία παραβίασαν την μπαλκονόπορτα, μπήκαν στο διαμέρισμα και ερεύνησαν όλα τα δωμάτια. Οι κλέφτες εντόπισαν και αφαίρεσαν, το πιστόλι του 40χρονου, μια γεμιστήρα, 20 σφαίρες, 300 ευρώ, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά του έγγραφα.

Οι δράστες διέφυγαν και πάλι από την ταράτσα του πολυώροφου κτιρίου. Ο 40χρονος διαπίστωσε την κλοπή, το πρωί της ίδιας ημέρας, όταν επέστρεψε στο σπίτι του, και ενημέρωσε την αστυνομία. Την έρευνα, έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, καθώς διαπιστώθηκε πως ήταν μια τυχαία και όχι στοχευμένη διάρρηξη.



ΠΗΓΗ lawandorder.gr