Επίσκεψη στον οικείο Μητροπολίτη, Μητροπολίτη Κώου & Νισύρου κ.κ.Ναθαναήλ πραγματοποίησαν χθες 13/12 ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου κ.Εμμανουήλ Ζαϊμάκης συνοδευόμενος από τον Οργανωτικό Γραμματέα κ.Ιωάννη Ρώτα. 

Ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, τόνισε την ανάγκη της ύπαρξης των Συνοριακών Φυλάκων στο νησί της Κω, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η αστυνόμευση του νησιού & η ασφάλεια των πολιτών λόγω των μεταναστευτικών ροών.

Σε συζήτηση με τον Μητροπολίτη τονίστηκε η αναγκαιότητα υπάρξεως και νέων προσλήψεων Συνοριακών Φυλάκων στο νησί της Κω, κατά την οποία θα πρέπει να ενταχθούν άτομα τα οποία διαμένουν είτε μόνιμα σε αυτό είτε κατάγονται από αυτό! Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα θρησκευτικού χαρακτήρος, καθώς & ο διαχωρισμός που υφίστανται στους λαθρομετανάστες όσον αφορά την θρησκεία τους (μουσουλμάνοι - ορθόδοξοι). 

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο για την συνάντηση αυτή & του ευχόμαστε από μεριάς μας να είναι υγιής, ούτως ώστε να ποιμένει με όλη αυτή την ευλάβεια που τον διακατέχει το Ποίμνιο του.


bordernews.gr