Οι ομάδες καλαθοσφαίρισης των τοπικών διοικήσεων Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Καρδίτσας και Τρικάλων, έπαιξαν μπάσκετ στο Μουζάκι και πρόσφεραν στους ανήμπορους συνανθρώπους.



Τη Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου, οι δύο γειτονικές τοπικές διοικήσεις έδωσαν το ραντεβού τους στο κλειστό γήπεδο του Μουζακίου, όπου διοργανώθηκε ένας όμορφος φιλικός αγώνας, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Μουζακίου και ειδικότερα του Νομικού Προσώπου του Δήμου και ήρθε να συμπληρώσει ανάλογες δράσεις των ημερών.


Οι δύο τοπικές διοικήσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, πιστές στο μότο «Υπηρετώ δια της Φιλίας» και στις θεμελιώδεις, για την Ένωση, έννοιες της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού, αναπτύσσουν καθόλη τη διάρκεια του έτους πλήθος ανάλογων δράσεων και τελούν σε αγαστή συνεργασία, έχοντας ως οδηγό την προσφορά προς την κοινωνία.

Στο κλειστό του Μουζακίου έδωσαν το παρών τα διοικητικά συμβούλια των δύο τοπικών διοικήσεων, όπως και άλλα μέλη και φίλοι, ενώ τρόφιμα πρόσφερε και η τοπική διοίκηση Φωκίδας δια του Γενικού Γραμματέα κ. Γιάννη Λαμπαδάρη, τον οποίο με χαρά καλωσορίσαμε. Αξίζει να γίνει ειδική μνεία στους διαιτητές κ.κ. Ξέρα και Κατσαντώνη, όπως και στον υπεύθυνο της Γραμματείας κ. Πλακιά, οι οποίοι πρόσφεραν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους για τον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα.

Τέλος, σε όλους τους συμμετέχοντες και μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών, προσφέρθηκε από μια φιάλη κρασί του οινοποιείου Monsieur Nicolas και τον κ. Γιώργο Καραμήτρο.



ΠΗΓΗ larissanet.gr