Με 28 νέα οχήματα ενίσχυσαν την Ελληνική Αστυνομία η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, τα οποία θα περιπολούν σε όλη την επικράτειά τους.


Είκοσι οκτώ (28) υπηρεσιακά οχήματα
, διαφορών τύπων, παραχωρήθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία, προς κάλυψη των αναγκών αστυνόμευσης του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών-Λαμίας.

Πρόκειται για το τμήμα που συντηρούν, λειτουργούν και διαχειρίζονται οι εταιρείες Νέα Οδός και Κεντρική Οδός (Αττική, Βοιωτία και Φθιώτιδα), στο πλαίσιο της συστηματικής ανανέωσης του στόλου των οχημάτων τους στον αυτοκινητόδρομο.

Τα νέα περιπολικά είναι 24 επιβατικά οχήματα Mazda 3 Skyactiv G150 Plus και 4 οχήματα τύπου SUV, Mazda CX-30 Skyactiv G150 AWD Plus, τα οποία και θα κατανεμηθούν στα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, βάσει των επιχειρησιακών τους αναγκών.


Τα οχήματα έχουν παραδοθεί ήδη και έχουν ξεκινήσει τις περιπολίες τους στο τμήμα των δύο αυτοκινητοδρόμων.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα και παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, παραδόθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. 280 νέα οχήματα (αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, φορτηγά) που ανανεώνουν σημαντικά τις επιχειρησιακές ανάγκες της αστυνομίας.

Ογδόντα από τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχουν διατεθεί ήδη στον Έβρο και 95 μοτοσυκλέτες έχουν ενισχύσει την ομάδα ΔΙ.ΑΣ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα στα νέα οχήματα και εκτός των μοντέλων της Mazda, περιλαμβάνονται SUV Peugeot 2008, pick-up Nissan Navara και μοτοσικλέτες Suzuki V-Strom 650.



ΠΗΓΗ carandmotor.gr