Μενίδι: Ένα απίστευτο μακελειό θα εκτυλισσόταν στο Μενίδι με τον 49χρονο άνδρα που απειλούσε να σκοτώσει την μητέρα του, καθώς παραλίγο να ανατινάξει την πολυκατοικία που έμενε


Νύχτα τρόμου στο Μενίδι, όπου 49χρονος ψυχασθενής λίγο μετά τα μεσάνυχτα, απειλούσε να σκοτώσει την ηλικιωμένη μητέρα του και να κάψει την πολυκατοικία στην οδό Καραολή στις Αχαρνές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, oι ένοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, της ΔΙ.ΑΣ. αλλά και ο επικεφαλής Αστυνόμος Β΄ της ειδικής δράσης Αχαρνών προσέτρεξαν στο σημείο, κλήθηκαν ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ και μονάδα των ΕΚΑΜ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος ψυχασθενής οπλισμένος με μαχαίρια είπε στη μάνα του «φύγε θα γίνει κακό», άναψε το γκαζάκι δίπλα στη φιάλη πετρογκάζ στην οποία είχε ανοίξει την βαλβίδα ασφάλειας και απείλησε ότι θα ανατινάξει το διαμέρισμα.

Οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ. ξεκίνησαν την εκκένωση της πολυκατοικίας από τους ενοίκους, στην οποία υπήρχαν και ηλικιωμένοι κατάκοιτοι, ενώ ο Αστυνόμος Β’, Δ.Κ, επικεφαλής της ειδικής δράσης, εισήλθε εντός και κατάφερε να πάρει την φιάλη του πετρογκάζ ώστε να αποτρέψει τα χειρότερα.

Κατά την δεύτερη προσπάθεια εισόδου στο στο διαμέρισμα ο ηρωικός Αστυνόμος, δέχτηκε χτυπήματα από το μαχαίρι του δράστη και μετά από σκληρή πάλη κατάφερε με την συνδρομή των ομάδων ΟΠΚΕ, να τον ακινητοποιήσει.

Ο Αστυνόμος β´ Δ.Κ μεταφέρθηκε στο 401 ΓΣΝΑ όπου και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.


ΠΗΓΗ policenews.eu