Επίσκεψη στις Σάπες πραγματοποίησε χθες Παρασκευή ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνου Χαριτόπουλου, στο πλαίσιο της γόνιμης και δημιουργικής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Υφυπουργός επισκέφθηκε στις Σάπες, οικόπεδο έκτασης 13 στρεμμάτων ιδιοκτησίας του Δήμου, το οποίο η δημοτική αρχή έχει προτείνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ανεγείρει στρατιωτικές κατοικίες που θα χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση των στελεχών του που υπηρετούν σε μονάδες της περιοχής.

Παράλληλα ο κ.Χαρδαλιάς είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Χαριτόπουλο θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η από κοινού αξιοποίηση του κατασκηνωτικού κέντρου Πετρωτών και η αναγκαιότητα κατασκευής έργων υδροδότησης των στρατιωτικών μονάδων που υπάρχουν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει μέχρι τώρα για θέματα που αφορούν τον Δήμο Μαρωνείας Σαπών.


ΠΗΓΗ   evros24.gr