Σκηνές κινηματογραφικής καταδίωξης εκτυλίχθηκαν κοντά στο Χερβούργο (Σερμπούρ) της Γαλλίας, όταν δύο γυναίκες αστυνομικοί τραυματίστηκαν την ώρα που προσπαθούσαν να συλλάβουν ύποπτο για κλοπή αυτοκινήτου.


Το περιστατικό σύμφωνα με το protothema.gr, σημειώθηκε μέρα μεσημέρι ενώ το αξιοπερίεργο είναι ότι άντρας ντυμένος νίντζα, ​​οπλισμένος με ιαπωνικό σπαθί, βγήκε από το αυτοκίνητο αφότου καταδιώχθηκε από τις Αρχές.
Τραυμάτισε πρώτα μια αστυνομικό στο πηγούνι και στη συνέχεια χτύπησε στο κεφάλι συνάδελφό της που κατέφθασε στο σημείο για ενίσχυση. Στη συνέχεια, τρίτος αστυνομικός άνοιξε πυρ από το εσωτερικό του οχήματος.

Οι πυροβολισμοί ήταν τρεις, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων ένας στην κοιλιά, ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά τον δράστη, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.
Το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε από περιπολικό της αστυνομίας, ύστερα από καταδίωξη που κατέληξε στο πρατήριο καυσίμων του κέντρου Leclerc στην Τουρλαβίλ.

Στη συνέχεια, ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου χτύπησε ένα πάνελ, προτού σταματήσει κοντά σε φιάλη αερίου. Τότε, ο άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητο και κρατώντας ένα σπαθί κατάνα (ιαπωνικό σπαθί), περπάτησε προς το όχημα της αστυνομίας και τραυμάτισε τις δύο αστυνομικούς.

Ο δράστης συνελήφθη και απομακρύνθηκε από την περιοχή με ελικόπτερο της Πολιτικής Ασφάλειας «Dragon 50».


ΠΗΓΗ   thestival.gr