Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Λήστεψαν μαθητές στο κέντρο της Αθήνας: Τους απείλησαν με μαχαίρι και τους πήραν ένα κινητό

Μαχαίρι / Φωτογραφία: Pixabay

Θύματα ένοπλης ληστείας έπεσαν μαθητές στο κέντρο της Αθήνας


Τον τρόμο έζησαν μαθητές στο κέντρο της Αθήνας, όταν τους απείλησαν με μαχαίρι για να τους ληστέψουν. Σύμφωνα μάλιστα με τα παιδιά, αρχηγός της άγριας συμμορίας, ήταν μια κοπέλα, που έδινε εντολές στους δύο συνεργούς της. Η ληστεία, σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, σημειώθηκε βραδινές ώρες, στη συμβολή των οδών Μαυρομιχάλη και Τσιμισκή.

Τα θύματα βάδιζαν στο πεζοδρόμιο, όταν σταμάτησαν δίπλα τους δύο μηχανές, και κατέβηκαν δύο αγόρια και ένα κορίτσι που φορούσαν κουκούλες και μάσκες
 κορονοϊού.

Τα αγόρια κρατούσαν μαχαίρια και πλησίασαν τους ανήλικους με άγριες διαθέσεις. Τους ζήτησαν τα χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα. Δύο από τα παιδιά, αντέδρασαν και άρχισαν να τρέχουν, τότε οι ληστές επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στο 15χρονο φίλο τους. Τον απείλησαν με τα μαχαίρια και τον ανάγκασαν να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο.

Με εντολή της κοπέλας οι δράστες, επιβιβάστηκαν στις μηχανές τους και εξαφανίστηκαν. Οι μαθητές ενημέρωσαν τους γονείς για την περιπέτεια που έζησαν στο κέντρο της πρωτεύουσας, και ο 15χρονος κατήγγειλε την ληστεία στο τοπικό τμήμα Ασφαλείας.

Τα θύματα, περιέγραψαν τα χαρακτηριστικά των μελών της συμμορίας, αλλά όπως είπαν στους αστυνομικούς, δεν συγκράτησαν τους αριθμούς κυκλοφορίας των δικύκλων.ΠΗΓΗ lawandorder.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου