Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Νέο stop σε 2 διακινητές και 10 μη νόμιμους μετανάστες

 


Συνελήφθησαν στον Έβρο και την Καβάλα – Ο ένας τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη ο άλλος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (1-12-2021), σε περιοχές του Έβρου και της Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, 2 ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, 10 μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί, στην Εθνική Οδό Φερών – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα 4 μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψη ακινητοποίησε το όχημα και οι διακινούμενοι τράπηκαν πεζή σε φυγή, πλην όμως εντοπίσθηκαν έπειτα από σχετικές αναζητήσεις σε κοντινή απόσταση από το όχημα.


Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα, στην Εγνατία οδό Καβάλας –Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα 6 μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκαν 2 ΙΧΕ αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

ΠΗΓΗ   kavalapost

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου