Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι στην Αστυνομία δεν έχουν παραδοθεί τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ενώ σήμερα υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αυτές.


Σε μια καταγγελία για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι στην Αστυνομία δεν έχουν παραδοθεί τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ενώ σήμερα υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αυτές.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος, "βρισκόμουν στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήθελα να ασχοληθώ ιδιαίτερα με την υπόθεση γιατί δεν είναι η δουλειά μου. Πήγα να ενθαρρύνω τους αστυνομικούς να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους με επαγγελματισμό, όπως την κάνουν. Ρώτησα εάν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Στην Αστυνομία δεν έχουν παραδοθεί τα αποτελέσματα των εξετάσεων και σήμερα βλέπω δημοσιεύματα γι’ αυτές τις εξετάσεις. Ρωτήστε γι’ αυτό το εργαστήριο του ΑΠΘ που έχει κάνει τις εξετάσεις".

Σημειώνεται ότι, σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος" σήμερα αναφέρεται σχετικά με την υπόθεση ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων φέρεται να "ξεκλείδωσαν" το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων.

Όπως αναφέρει επικαλούμενο πηγές του περιβάλλοντος της 24χρονης, στο αίμα της ανιχνεύθηκαν ίχνη ουσιών που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα
 και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του. Επίσης αναφέρει ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις εντόπισαν και ποσότητα αλκοόλ, καθώς η κοπέλα είχε καταναλώσει πολλά ποτά, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Επίσης, η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ”, επικαλούμενη ρεπορτάζ του MEGA τονίζει ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκτός από αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα. Ουσίες που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε νάρκωση, ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.


ΠΗΓΗ thetoc.gr