Η σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο


Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 2 κιλά κάνναβης


Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας και κινητά τηλέφωνα


Συνελήφθησαν χθές (29.01.2022) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο (2) άτομα (αλλοδαπός και ημεδαπός) κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες προέβαιναν στην κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην πόλη του Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο αυτό από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, να κινούνται με δύο Ι.Χ αυτοκίνητα και αφού ακινητοποιήθηκαν συνελήφθησαν.

Ακολούθησαν έλεγχοι στους δράστες καθώς και στα δύο Ι.Χ αυτοκίνητα, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • Δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες δύο κιλά και εκατόν εξήντα πέντε (2.165) γραμμάρια κάνναβης.
  • Το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και
  • Δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.



ΠΗΓΗ astynomia.gr