Οι δράστες σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου, παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας και μπήκαν στο διαμέρισμα, πήραν χρήματα, χρυσαφικά, φωτογραφικές μηχανές και εξαφανίστηκαν


Το απόγευμα της Κυριακής, τις λίγες ώρες που η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια έλειπε από το σπίτι της, βρήκαν την ευκαιρία και έκαναν πλιάτσικο, αναρριχητές διαρρήκτες. Οι δράστες σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου, παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας και μπήκαν στο διαμέρισμα.

Άρπαξαν χρήματα, φωτογραφικές μηχανές και χρυσαφικά

Ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, εντόπισαν ελάχιστα χρήματα, δύο φωτογραφικές μηχανές, ένα δερμάτινο μπουφάν και χρυσαφικά αξίας 15.000 ευρώ. Έβαλαν τα κλοπιμαία σε μαξιλαροθήκη και εξαφανίστηκαν. Η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια όταν επέστρεψε στο σπίτι της, στην οδό Γράμμου, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που έβλεπαν τα μάτια της. Τα δωμάτια, ντουλάπες και συρτάρια ήταν άνω - κάτω και όλα τα πολύτιμα υπάρχοντά της, είχαν κάνει φτερά.

Η 76χρονη όταν συνήλθε από το σοκ, ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Το διαμέρισμα ερευνήθηκε από την Σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ το Τμήμα Ασφάλειας Πεύκης, αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες που πιθανότατα έχουν καταγράψει τους διαρρήκτες.



ΠΗΓΗ lawandorder.gr